werkwijze

Via deze unieke methode zijn er binnen korte tijd geweldige resultaten te bereiken. Psychosynthese Counseling richt zich onder andere op het voorkomen van burnout, maar ook op het verbeteren van communicatie en samenwerking binnen teams.

Naast een individueel traject is het ook mogelijk om als team een groeitraject af te nemen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en om een eerste counselingsessie te ervaren, of om een afspraak te maken voor een team-workshop. Naar aanleiding van de individuele groeibehoefte of die van het team zal een op-maat traject ontwikkeld en aangeboden worden.

Individueel: het uitgangspunt bij een traject is een aantal van 10 wekelijkse sessies van 1 uur. Hierna vindt er een evaluatie plaats die de basis biedt voor een eventueel vervolgtraject.

Team: de kern voor het oplossen van problemen aan de hand van Psychosynthese Counseling ligt bij de persoonlijke ontwikkeling van de individuele teamleden. Het uitgangspunt voor een traject is een duur van 10 weken waarin de oorzaken van miscommunicatie worden vastgesteld en oplossingen worden aangedragen om deze op te lossen.