Reviews

Hans is meer dan een counselor, coach, therapeut of begeleider. Naar mijn mening heeft Hans een alomvattend en observerend oog die, intuïtief en middels opgedane kennis & ervaring, ziet waar jij als mens behoeftig naar bent en je op weg helpt naar dat pad toe. Hoe onmogelijk dat voor de desbetreffende persoon wel niet lijkt, Hans blijft positief en vastberaden dat er voor jou een prachtige toekomst in het verschiet ligt.

Hans heeft mij in een hectische en traumatische periode van 2013 tot 2016 begeleid. Hij werkt niet volgens een typische gestandaardiseerde procedure, wat hem anders en menselijk maakt in de therapie sessies. Hij is de eerste persoon geweest die zo doortastend de moeite heeft genomen om naar mijn innerlijk leven te kijken. Door zijn medeleven zijn er vele wonden bij mij geheeld, maar dat was maar een deel van de magie in de therapie. Door het milieu waarin ik ben opgegroeid begreep ik zelfreflectie of de juiste weg niet. Hans is voor mij de kiem in die zelf-ontwikkeling geweest.

Ik kan me nog heel goed mijn algehele gemoedstoestand herinneren voordat ik de gesprekken bij Hans begon versus erna. Ervoor had ik continue de focus op externe prikkels, volgde ik mijn emoties van de hak op de tak en liet ik me zonder enige weerstand leiden door situaties. Onlangs kwam ik deze zin tegen: the greatest teacher will send you back to yourself, en Hans is die geweldige docent.

M.W.

Rust, vriendelijkheid, warmte en stevigheid. Die kwaliteiten van Hans 
vond ik heel prettig in de sessies bij hem. Ik voelde me er thuis, 
gezien en gehoord. Hans neemt de tijd die nodig is en is helemaal 
aanwezig. Het was heel verhelderend en helpend dat hij af en toe ook 
’theoretische’ uitleg en duiding gaf. In de tijd bij Hans heb ik 
laagjes af kunnen pellen, heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik in elkaar zit en ben ik gegroeid als mens.
Ik kreeg de ruimte om mijn eigen weg te vinden. Het was fijn dat Hans 
dat begeleidde – met de juiste woorden op het juiste moment.

Lisanne.