Ierland counseling

Wilt u uw persoonlijkheid veranderen maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Is het uw streven om gelukkiger te worden, uw doel in het leven te ontdekken of om (oude) patronen te veranderen? Dan is een Ierland Psychosynthese Counselingtraject in Donegal (Noord-west Ierland) iets voor u. Dit gebied is (onder andere door National Geografic 2017) geroemd vanwege zijn ‘Wilderness’: pure en ongerepte natuur waar je tot jezelf kunt komen.

Een 10-daags verblijf in deze prachtige omgeving waarin u geniet van het landschap en de geweldige Atlantische kustlijn heeft een zuiverende werking op lichaam en geest. Dit zal u helpen zich open te stellen voor de verandering die u zoekt. De reis bestaat uit een combinatie van fysieke activiteiten in de natuur, het opdoen van kennis over de persoonlijkheid en counselingsessies om het geleerde direct in de praktijk te kunnen brengen.

Neem gerust contact op omtrent de inhoud en om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Overzicht Ierland Psychosynthese Counselingtraject:

  • Ter voorbereiding op de Ierland-reis vindt een aantal individuele sessies plaats
  • 10-daagse reis Ierland, Donegal, Noord-west Ierland
  • Als vervolg op de reis vindt er een 7-tal individuele vervolgsessies plaats om de ervaringen en inzichten uit de Ierlandreis te concretiseren naar de dagelijkse praktijk.